Ervaren glaszetters in Bussum

Als we het hebben over 0800 Glashandel spreken we over ervaring, professionaliteit, kwaliteit, service, vakkundigheid en een persoonlijke benadering. Niets voor niets staan wij in de regio Bussum goed bekend en hebben wij een groot klantenbestand die steeds groter en groter wordt. In het jaar 1970 opende onze glashandel zijn deuren en toentertijd was het nog een combinatie van een glasbedrijf en een doe-het-zelf-zaak. Inmiddels hebben wij ons alleen toegelegd op glas en alles wat daarmee te maken heeft. Van spoedhulp bij glasschade tot het maken van glas-in-lood ramen. Wij beschikken over een groot assortiment aan glassoorten dus maak gebruik van onze service in de regio Bussum!

Eigen glas-in-lood atelier!

0800 Glashandel heeft een eigen glas-in-lood atelier, dit houdt in dat wij zelf voor u glas-in-lood kunnen maken. Dit kan naar uw eigen ontwerp, passend bij uw interieur en woning. Onze glasspecialisten kunnen u ook ontwerpen aandragen of een ontwerp maken naar uw eigen ideeën. Bovendien kunt u ons glasbedrijf uit de regio Bussum inschakelen voor het repareren en restaureren van glas-in-lood ramen. Het is ook mogelijk om glas-in-lood te plaatsen tussen isolatieglas. Wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact op met onze glashandel.

Contact met uw glasbedrijf

Wilt u meer weten over de diensten van 0800 Glashandel? Of wilt u direct een glaszetter inschakelen in Bussum? Neem dan snel telefonisch contact op door te bellen naar telefoonnummer 0800 – 4527 426 (gratis). U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.