Glas-in-lood van uw glasbedrijf

Glas-in-lood bestaat al tientallen jaren en werd vroeger ambachtelijk gemaakt. 0800 Glashandel doet dit nog steeds in ons eigen atelier. Glas-in-lood is namelijk weer in opkomst. Het gebeurde wel dat glas-in-lood uit huizen werd verwijderd, maar dat doen bewoners niet meer. Veel mensen willen hun woning graag weer in de originele staat herstellen en daar hoort ook glas-in-lood bij. Dit type glas geeft een kamer namelijk uitstraling. Ons glasbedrijf kan elk ontwerp van u omzetten in glas-in-lood maar wij kunnen u ook van een origineel ontwerp voorzien. Bovendien kunnen wij glas-in-lood plaatsen tussen isolatieglas. Het is maar net wat u wilt.

Restaureren en repareren van originele glas-in-lood ramen doet 0800 Glashandel ook. Als er één raampje kapot is, zet een kundige glaszetter er een nieuwe in van precies dezelfde glassoort en kleur. Bij restauratie wordt een glas-in-lood raam volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt en met nieuw lood weer in elkaar gezet.

Hoe maken wij glas-in-lood?

Heeft u zelf een patroon wat u graag zou willen zien in een glas-in-lood ruit? Kom ermee naar 0800 Glashandel in de regio Bussum en wij maken het voor u. Wij snijden gekleurd glas in het gewenste ontwerp. Elk stukje glas wordt gevat in een loodlijst en deze lijsten worden aan elkaar gesoldeerd. Daarna wordt er kit aangebracht tussen het glas en de loodlijst, dan is het raam waterdicht. Meer weten hierover? Neem snel contact op met een glaszetter uit Bussum.

Voor meer informatie over glas-in-lood, directe hulp bij glasschade of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u direct contact opnemen met 0800 Glashandel. Uw glasbedrijf in de regio Bussum. Vul meteen ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0800 – 4527 426 (gratis). Wij helpen u snel verder!