Glasservice van uw glaszettersbedrijf

Is er bij u ingebroken en heeft de inbreker uw kozijnen ontzet of een raampje ingetikt? Of is de bal van de buurjongen op een zondagmiddag door uw slaapkamerraam gevlogen? Blijf niet zitten met de schade, maar schakel gelijk een glaszetter in. Een open raam is namelijk een vrijbriefje voor inbrekers en ander gespuis. Gelukkig biedt 0800 Glashandel 24-uur-glasservice in de regio Bussum. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor glasschade. Zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar, óók op zon- en feestdagen. U kunt dus ook op ons rekenen tijdens de kerstdagen!

0800 Glashandel voor noodgevallen:

  • – Als een gebroken ruit binnenshuis gevaar oplevert.
  • – Als een gebroken ruit buitenshuis gevaar oplevert, als uw huis daardoor niet waterdicht en/of winddicht is.
  • – Een gebroken ruit aan de straatzijde, dus bereikbaar van buitenaf.
  • – Gebroken ramen van winkels, openbare gebouwen en kantoren.

Het is niet de bedoeling dat u onze 24-uur-servicelijn gebruikt om informatie aan te vragen of voor het maken van afspraken. Ook voor gebroken tafelbladen en ramen die niet meteen hersteld hoeven te worden is noodhulp overbodig. U kunt daarvoor natuurlijk wel gewoon tijdens kantooruren contact opnemen met 0800 Glashandel. In de regio Bussum staan wij voor u klaar!

Contact met een glaszetter

Voor persoonlijk passend advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze glashandel in de regio Bussum. 0800 Glashandel helpt u met al uw glaszaken. Vul meteen ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 0800 – 4527 426 (gratis). Wij staan u graag te woord.